21. 7. 2013

Yegrinna 16


-- Kapitola 16 --

5 komentárov:

  1. Ahoj pišem v mene stranky hns.fonty.org sme skupina ktora vznikla zo starej shibuye no teraz po zmenach vo vedeni sa knam pridalo mnoho inych skupin ktore su nasimi partnermi, chcel by som sa spytat vase preklady mang su skvele nechceli by ste ich zverejnit tiez na nasej stranke ?:) Nasa navstevnost by vam priniesla urcite novych ludi a vasu pracu by mnohy znich radi uvitali a videli.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj... chtěl bych se jen zeptat jestli tuhle mangu budete ještě překládat, Popřípadě bych chtěl požádat o odkaz na stránky s anglickým překladem. předem děkuji ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj...pravdaže budeme túto manhwu stále prekladať a aj ju doprekladáme, čiže nie je sa čoho báť....čoskoro bude ďaľšia kapitola :) ...

      Odstrániť
    2. Gomen až teď jsem si všiml že jsem si spletl datum vydání posledního dílu s předposledním a myslel jsem si že už 2 měsíce nebyl žádný díl... moje chyba. Ještě bych se chtěl zeptat jestli je i nějaký jiný rozdíl mezi manhwu a mangu krom toho že se manhwa čte z leva do prava a manga naopak? Předem děkuji za odpověď :)

      Odstrániť
    3. Hlavný rozdiel je, ako si sám povedal, v tom, ktorým smerom sa čítajú, ale pre ujasnenie:
      Manhwa - kórejský komix, číta sa z ľava do prava
      Manga - japonský komix, číta sa z prava do ľava
      Manhua - čínsky komix, číta sa z prava do ľava

      Odstrániť